رژیم صهیونیستی نمایندگان هلند را اخراج کرد

چهارشنبه 4 شهريور 1405
03:44
رژیم صهیونیستی نمایندگان هلند را اخراج کرد گدعون ساعر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در پی تصمیم آمستردام مبنی بر ممنوعیت واردات از شهرک‌های غیرقانونی، به نمایندگان هلند دستور داده شد که آنجا را ترک کنند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش خبرگزاری آناتولی، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این کشور روز سه‌شنبه نمایندگان هلند را از مرکز هماهنگی غزه اخراج کرد؛ اقدامی که در پی تصمیم هلند برای ممنوعیت واردات کالا از شهرک‌های غیرقانونی رژیم اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی صورت گرفت.

گدعون ساعر در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که نمایندگان هلند فوراً از «مرکز بین‌المللی حمایت از غزه» در کریات گات اخراج خواهند شد.

وی گفت که سفارت هلند در سرزمین‌های اشغالی و «دوستان آمریکایی ما» عصر سه‌شنبه از این تصمیم مطلع شده‌اند.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از اعطای یک هفته فرصت به نمایندگان هلند برای خروج از اراضی اشغالی خبر داد.

مقامات هلندی تاکنون درباره این تصمیم اظهارنظری نکرده‌اند.

دولت هلند در اواخر ژوئیه ۲۰۲۶ تصمیم گرفت واردات، خرید و فروش محصولاتِ تولیدشده در شهرک‌های غیرقانونی رژیم اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را ممنوع کند؛ اقدامی که قرار است از ۲۲ سپتامبر ۲۰۲۶ (۳۱ شهریور) اجرایی شود.

آدرس سایت فارسی : fa.alalam.net
آدرس سایت فارسی : fa.alalam.ir

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان